torsdag 12 april 2012

Vilken dag!

Jobbardag med leverans. Därefter blev det inköp av toastol till lillstugan. Den gamla läcker som ett såll. Typiskt! Ica kvantum fick också ett besök ut ifall det skulle bli strejk...Bäst att ladda upp.

När vi väl kom hem tog Pippi och jag en promenad, inte så lång men desto längre tid. Det blev träning på koppelgåendet, möte med rådjur, inkallning. bus och lek och till sist ett blindsök för att träna på stopsignal. Vilket misslyckades fullständigt. F----N, hon reagerar ju så snabbt när inga dummiar finns med! Det är bara att backa i träningen och ta nya tag! Jag vägrar starta på prov innan stoppsignalen och inkallningssignalen fungerar så gott saom till 100% .

Roffe hjälpte mig med att kasta långa,långa markeringar. Det är minsan inte ofta lilla fröken får markeringar. Men attans vad duktig hon var! Min lilla pärla som ger med mer än nådigt med gråa hår! ;)

För övrigt har våra fyrbenta hyresgäster lämnat och och flyttat till sitt nya fina hem. Så nu är Borissa ensam kvar. Men det får man ju inte var ... Så snälle Kålle flyttade in ett tag för att hålla henne sällskap.

Bilder kommer senare. Det funkar inte med överföringen...Någon som är förvånad???? ...Inte jag i alla fall. Nåja jag brukar lyckas lösa det mesta med hjälp av snälla människor så det skall väl gå det här också.Men nu är det liksom lite "nanedags" Så...Sov gott  fortsättning förljer! :)