lördag 22 februari 2014

Gilliam´s WT

Idag var vi iväg till en riktigt fin plats mellan Uddevalla och Ljungskile.  Det var ett WT med lååånga markeringar och kniviga uppgifter.
Markeringar på linje, markering innan mur med åtföljd dold dirigering bakom mur. Hade jag visat Rakt ut med rak arm  istället för med böjd arm så hade stationen blivit avklarad med mycket bättre poäng. Pippi Gick precis som jag visade. Dåliga poäng uppvägs med råge av att hon faktiskt lyssnade på stoppsignalen  nästan varje gång den användes.

Lilla Vickan gjorde desto bättre ifrån sig. En tredje placering blev hennes resultat av  15 startande i nkl.
Som vanligt hade hon en underbar stadga, hennes markeringsförmåga är enastående och går fint på linjetagen. Nu är det hög tid för husse att börja jobba med dirigering och pipan.
Tyvärr gick nya  kameran sönder, därav inga bilder....

I morgon bär det av till Varberg och Flatterhaft WT. Det skall bli spännande att se hur Vickan står sig gentemot alla duktiga Flatterhafthundar i nkl.
Kanske blir hon trött i huvudet lite fortare i morgon efter dagens och fredagens eskapader. I fredags gick vi nattgamla viltspår över ängarna. det gick för övrigt så där. Pippi arbetade sig fram till sin klöv med mindre hjälp än Vickan. Uni och Carola gjorde klart bra ifrån sig.

Mer rapportering kommer angående morgondagen. Nu till melodifestivalen!!
Ha det bra! :)