tisdag 16 april 2013

Ettårskalas i Sävedalen.


I söndags fick vi nöjet att fira yngsta barnbarnet Nelly på hennes ett - årskalas.  Ett par nya små skor i strl 20. Herregud vad söta skor är när de är så små... Såg ett par små foppatofflor....Expediten skrattade och frågade om jag skulle tycka hennes var lika söta! ... Hmm! :)
Roffe med lillskruttan! I bakgrunden sitter äldsta dottern Jennie, för övrigt faster till Nelly och min kusin Johan som också är min syssling! Hm...Smaka på den ni! :)
 
                      Älskade lilla mamma, svägerskan Bitte och hennes man Tomas var kära gäster.

Min goa pappa.
 

Lite bilder.
Här håller man på att bli ren och fin.

 


Roffe med sin lilla Vicky.

 
Roffes senaste leksak! ; )

Pippi tar sitt linjetag.

I lördags gick säsongens första Wt av stapeln.... resultatet blev  också därefter. Inget att skryta med alltså. Men Jag hade inte förväntat mig särskilt höga poäng då lilla damen slutade sitt löt på torsdagen. Poängen blev därför  14,12,19,7,8  slutsumma 60 poäng.

Men nu vet jag vad som klickar rejält: Markering på linje, det var svårt.  Stadgan, bra till sjätte markeringen. Station fem knallade hon så det visslade, eller rättare sagt hon gick på domarens ord....Något nytt att träna på, JA!!
Till hennes försvar måste jag säga att hon var trött här.  Hon kom inte ens in på visselpipan med en gång.  Kroppen orkar så mycket längre än kroppen efter ett löp. :)
Det var inte bara Pippi som blev trött den här dagen. Det var lite väl svåra stationer för nybörjaklass tycker jag. Men roliga.
Negativt för dagen var att det tog alldeles för lång tid. Vi åkte inte hem igen förrän kl var åtta på kvällen. Då först var prisutdelningen för Elit klart.

I går kväll körde vi långa markeringar hon knallade en gång och skötte sig jättebra.  Visserligen utan skott. Det hoppas jag kunna lägga in i kväll.  Rapport kommer...:)