söndag 30 december 2012

Grått, grått vart man än vänder blicken. regnet strilar och isen på gatan börjar försvinna mer eller mindre helt och hållet...Skönt! Jag har ännu inte kommit mig för att införskaffa broddar... Att jag skall vara så f-b slö när det gäller att åka in till butiker...
Roffes valp skulle födas idag men valde att anlända med Tomten, dvs på julaftonen i stället. 4 hanar och 4 tikar. Karin har lovat att vi får en av tikvalparna så nu känns det så fantastiskt kul.

Idag var det A-provsträning på Bååts ängar upp vid klubben. Jag hade fått den stora äran att få vara med som åskådare då det inte är något att tänka på för Pippis del ännu. Carola ringde i fredags och frågade om jag var intresserad... Självklart var jag det.
Klockan 09,00 kom samtalet från en förtvivlad kund som stod utan örter. Alltså fick jag byta ut delar av träningen mot att jobba istället. Men inte kunde jag avstå helt från att delta på träningen, så min underbara gubbe ryckte in och började klippa örter så att jag kunde åka ett par timmar.
Anna-Lena Went och Carola  stod för upplägget som Bert med labben Puma, Karin med flatten Monster och Agneta med flatten Ester utförde efter konstens alla regler. Hundarna var jätteduktiga.  Själv fick jag det mycket viktiga uppdraget att slänga störningsdummys framför hundarna på linjen. ;)  Inte en enda av hundarna brydde sig om mina taskiga försök att få dem att knalla.
Vilken dag det blev. Jag var jättenöjd med den timman jag kunde vara med på deras träning innan jag fick hem och klippa örter. Kunden blev jättenöjd med att han kunde hämta lite örter nämare bestämt 102 askar.
Gott slut på det gamla året och Gott nytt år!!!!!