lördag 16 februari 2013

 
Att träna hund är så himla kul. Ibland lite mer kul än vanligt, en sådan dag blev det i dag. Kennel Flatterhaft har startat upp en liten WT- cup inom kenneln. Vi i Göteborgslaget träffades i dag för lite träning inför morgondagens Wt-Tävling.
 
Marie Carola och lilla Uni!
 
Carola och Uni


Marie och Floyd
 
Marie och Floyd


Carola och Uni poserar med "Charmören" Låtta.


Roffe och Carola busar till Unis stora glädje.


Tore och Freja.


I morgon gäller det. Deltävling nummer tre går av stapeln i morgon nere i Tvååker. Håll tummarna och önska oss lycka till är ni snälla! ;)


 
Ibland blir allt så himla bra. I torsdags när vi kom hem från leverans hittade vi "svärsonen" Martin på parkeringen med huvudet under huven. Han hade kommit för att hjälpa oss med värmekällan i växthusen! Sån himla tur att du finns Martin!!!!!!!  Senare på kvällen anlände äldsta dottern Jennie med sina härliga barn Gabriella och Hugo. Plötsligt blev det liv i stugan. :)
På fredagen dökYngsta dotterns upp med blivande make ochj hund, Kyra. Kommande bröllopsplaner gicks igenom, men jag var tvungen att skynda ut i växthuset för att så. Micke och Emma ville inte missa familjeträffen så de plockade med sig barn och hund och anlände på eftermiddagenockså. Fyrhjuling, snowracer och skridskor plockades fram och jag vet äröligt talat inte vilka som hade roligast, små eller stora!? Hundar eller människor???? Ett himla hallå blev det som vanligt och luften fylldes av skratt och glädje!