söndag 20 april 2014

Får man känna sig vansinnigt tacksam över sitt liv????

....Eller är det förmätet?  I alla fall känner jag mig så oerhört tacksam just nu. Underbara föräldrar som ställer upp i ur och skur. Fantastiska barn och barnbarn som alltid finns när de behövs och förgyller tillvaron för oss "gamla" i familjen.
Vi  gjorde ett MH på Pippi i Borås.  Fick mitt kvitto på att hon har väldigt lite rädslor och hög nyfikenhet, mycket social och leker gärna men klarar svårigheter utmärkt själv. En liten tuff tjej med andra ord.
                     
           


Det har tävlats två helger i rad. Premiären för WT-Cupen gick av stapeln förra helgen, både Vickan och Pippi debuterade i varsin klass. Vickan räckte inte riktigt till och fick 48 poäng. Pippi gjorde bra ifrån sig på alla stationer utom den första som var en dubbelmarkering.
Markeringar brukar ju vara Pippis starka sida, men denna gång låste hon sig och kunde inte komma ihåg att de låg på var sitt håll. ( Tränat markering på linje för mycket kanske?!)
En tia och en nolla på den stationen. För övrigt blev det totalt 76 poäng. Inte dåligt för en hund som inte kan signalen särskilt bra. :)