tisdag 7 maj 2013

Tiden går och klockan slår....

Här lever vi livets glada dagar. Vi tävlar med både bättre och sämre resultat. Men det är mest erfarenheten jag är ute efter. Siktet är fortfarande inställt på start på jaktprov  i nybörjaklass detta året.
Årets första vattenapportering är avklarad detta med bravur. Det var på Flatterhafts interna WT i skåne som vi för övrigt blev karriärens sämsta tävling hittills.... En erfarenhet det också att hamna på sista plats. :(

18 poäng fick min underbara Pipplotta på vatten stationen. Sedan ordnade en nojig matte till 5 poäng på en station där hundens arbete var värd minst 17p.  Kan man slå något hårt i huvet på sig själv????

Hur som helst har vi blivit utvalda till  Göteborslagets ekipage i nybörjaklassen som skall delta i finalen. HJÄLP!!!!!!...

Det blev ingen tävling i Borås WT, nu i efterhand inser jag att jag får försöka ta det lite lugnare kanske...Men jag har ju så himla kul när man är ute på tävling och träning men goa kompisar...

Just nu är stora frågan om verksamheten skall läggas ner eller skall man satsa och köpa in en ny panna på ca hundra tusen????  ... Vad kan man jobba med istället?
Har ingen lusta att jobba på dagis....Det är väl det enda jag egentligen kan och har utbildning för... Men det lockar inte ett dugg...
Usch inga roliga tankar... Dem puttar vi bort och tänker på vad helgen har med sig för trevligheter i stället.

Det blir en Jaktinternat i Flatklubbens regi med Anders Carlsson för oss som skall lära oss om öppenklassens konster ....Ni ser här har vi ändå en förhoppning om att till slut komma vidare... ;)  Mirjam Axner för nybörjarklassens deltagare.
Båda föder upp labradorer under prefixet kennel Carmals.
Ser fram mot denna helg...

Nu till lilla underverket Vickan, som hittills har utvecklats helt enligt önskemål till en lyhörd,lättlärd liten prinsessa.
Hon apporterar som om hon aldrig gjort annat förr.
Nu har Husse och Vickan avlagt två kurstillfällen på valpkursen. De är outstanding... som ekipage. det här bådar bara gott...Om husse ger det den tid som krävs! ;)

Vickan utforskar äldste sonens trädgård för första gången.
Här vilar inga tveksamheter inte!.
 
                                                             Lilla Nelly har lärt sig gå!