fredag 3 augusti 2012

Ledig fredag...

blev stororder-dag i stället . 161 askar med sallad fick vi snabbt klippa ihop och leverera. Tur att Roffe och Jennie var hemma och kunde hjälpa till.
Martin har förövrigt dragit in nya vattenledningar till växthusen. Micke och Roffe och Krille har påbörjat grunden till den nya tvättcentralen. I vinter skall vi slippa stå ute och tvätta sålådor!

Kattungarna är det fullt ös på. De har accepterat Pippi helt nu verkar det som. Kanske inte om hon kommer springande men det har inte hänt ännu. Bamse är ena stunden jättevänlig och vänder upp magen för att i nästa sekund jaga de små... Lek eller tråkbråk, ja det är frågan. De små gillar det inte i alla fall.  Men å andra sida bråka de med varandra och skriker högt när det gör ont. En stund senare sitter de och slickar varandra på munnen och sover tätt,tätt intill varandra. Underbara!!!

Nu har Pippi i alla fall piggnat till ordentligt och löpet går mot sitt slut, gudskelov. Det har varit oroväckande att se Pippi så kadaverlugn som hon varit... Men som sagt nu börjar vi se delar av den vanliga Pippilottan igen. Under veckan som varit har vi t o m kunnat träna lite. Både rally och jakt. Härligt.

Men en 2.5 timmes promenad i värmen tog musten ur henne. Nu ligger hon och sover gott. :)