fredag 1 juni 2012

1:a juni!
Inte kan man tro det idag. Ute är det mulet kallt och blåsigt! Hmm, me not like!

Idag deltog jag en en radiosändning för första gången i mitt liv.... Det kanske är en så där tio elva lyssnare??? :) För radio Floda lär inte många känna till Ha ha. Men kul var det i alla fall. Jag och Ulla (klubbens ordförande) var med. Hon lovade att sköta mesta snacket. Pust!
Dessutom ville han "programledaren" att vi skulle ha en hund med oss. Ulla skulle direkt till jobbet så hennes telningar kunde inte komma med. Och ni kan tänka er Pippilotta med alla sladdar och trångt utrymme???... njae,...tror inte det! Det fick bli Kyra. Hon är den som man kan lita på i alla väder och jagar inte upp sig i första taget!

Därefter bar det vidare till ett kundmöte. Vilket verkar ha slutat enligt min önskan....Nu har jag fått två nya kunder under loppet av en vecka. Yes!!!! ... Mer klarar vi nog inte av Jenny-An och jag.

Stackars Jenny Olsson som tar studenten idag.... Det borde ju varit strålande solsken en dag som denna... Fast hon kanske inte märker så mycket av det efter champagnefrukost i morse! :)
Ett stort lycka till får hon av oss ialla fall!!!!!!!!!!!!!!

Jenny med lillasyster.

Det finns sysselsättning för alla på gården.

                                              Bamse och Pippi tar en vilopaus tillsammans.