lördag 1 februari 2014

En härlig träningsdag ....

Carola, Monster-Carin och jag träffades för att kör lite B-provs upplägg.

Carola och Uni
                               
    Det blev ett sök med 7 fåglar av olika sort. Monster och Uni var inte riktigt  upplagda för denna uppgift 
  så  både Carola och Carin bröt sina telningar. Jag var lite orolig för hur Pippi skulle greja det hela då hon gått in i sitt höglöp. Men jag behövde inte oroa mig, lite krångel med den största trut jag någonsin sett blev det dock. Jag fick gå upp och peppa henne att ta den.Vilket hon också gjorde. Hon hade bra fotgående efter söket och fixade de långa markeringarna, liksom både Monster och Uni hade gjort tidigare. Monster hade mycket längre avstånd på sina markeringar än Pippi och Uni.                               


Uni 

Pippi på ingång


Denna gång fick Vickan köra sist. Jag hämtade ut henne då de andra drog iväg hem. Vi började lite smått med "ut" - tecken. Hon är fantastiskt rolig att arbeta med. Verkar otroligt lättlärd.

Kennel WT med Flatterhaft gänget.


Det kom några stycken... :)
Trots kyligt väder och snö.
 
Ulf, Anders, Bert och Anneli.

Jessica och Anna.


Vinna i närsöket.
Lotta och Anneli tar emot Christian.

Lisa och Monster-Carin.

Resultaten finns att läsa på Kennel Flatterhafts hemsida:  www.flatterhaft.se  Det var roligt att se vilken fin stadga de unga nybörjarhundarna hade. Vi kommer antagligen att mötas fler gånger i skogarna. :)
Till sist ett stort grattis till vinnaren av nbkl. Jenny och Wilda. Ö.kl Ulf och Tyra, Elit vanns av Christian och Vinna.