tisdag 22 oktober 2013

Mycket jobb och en del besvikelser....

Just nu är det mycket jobb. Gudskelov så är nya tvätthallen klar att börja tvätta i så man slipper stå på utsidan och spola så-lådorna rena från jord innan de skall tvättas.
Stor order i går gjorde att vi inte hann så något alls.
Vilket jag fick ägna mig åt idag istället.
Men en promenad ner till sjön blev det med hundarna i alla fall. Ett rådjur sprang framför fötterna på oss. Hundarna var lösa men stannade faktiskt på kommando. Jag tog tag i Pippi för säkerhet skull men kände att hon var hur lugn som helst och vågade därför släppa taget. Det blev ett låååångt fotgående för dem båda. Det är det vi tragglar för närvarande. Pippi sköter sig utmärkt och Vickan är på god väg hon också...

Idag kom mannen från trafikverket, något svar får vi inte förrän i mars april och det verkar inte särskilt troligt att det kommer att bli något bidrag. Men skit samma vi kommer ändå att köra på ändå nästa vår/sommar med att lägga om vägen.
Han tyckte att verksamheten var för liten på gården....Tror jag det vi har ju bara bott här i två år och fått satsa allting på att få växthusverksamheten att fungera.
Han ville haft både kor, får och grisar osv på gården. Roffe försökte förklara att vi pratat om att införskaffa just detta.

Ja,ja man kan ju aldrig tro att man skulle få flyta på en räkmacka det får ju aldrig vara enkelt i livet!