torsdag 19 juli 2012Pippi har börjat löpa, där försvann årsträffen på kenneln nästa vecka. BLÄÄÄH! Men jag avstår att starta en ung hund i höglöp!


 Fattar inte vart den tar vägen....Tiden alltså. Jag tycker inte att jag hinner någonting nu för tiden. Jobb,jobb,jobb... Jag som trodde att det skulle bli lugnare under sommarmånaderna. Det såg så ut ett tag. Men nej då!!!


Fick reda på att Pippi har fått C - höfter... Har blivit tillsagd att kolla upp om löpet verkligen kan påverka...
För i så fall blir det till att röntga om igen.

Vi har blivit med två små kattungar till. Enligt Roffe skall de bli lagårdskatter.... Hmm?! Det återstår att se... Underbart söta är de. Flickan skall få namnet Alice(i underlandet) och pojken har vi inte bestämt ännu. Jag vill ha sago tema eftersom vi har En Pippi en Bamse i huset redan. Funderar lite på Bageerah...Han är nämnligen svart som en liten panter... Det ger sig.

De är riktiga fighters bägge två spottar och fräser så fort lilla söta Pippi visar sig. Bamse tycker det är fullständigt vidrig och vill faktiskt inte vara inne längre. Han tittar på de små och ser inte snäll ut. Hoppas det går bra nu bara...

I morgon skall vi ta bort stygnen på Bamse. När jag ringde svarade Josefin glatt det är bara att komma ner. Jaha??...Jasså??... Men behöver ni inte söva honom???? Han blir ju så himla ilsken!!!
" Inte då, jag har redan blivit av med bägge armarna två gånger idag!!!... Jaha?! Tur att man inte jobbar på djurkliniken.
Bilder på sötnosarn kommer så fort jag fått hem kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar