tisdag 16 april 2013

I lördags gick säsongens första Wt av stapeln.... resultatet blev  också därefter. Inget att skryta med alltså. Men Jag hade inte förväntat mig särskilt höga poäng då lilla damen slutade sitt löt på torsdagen. Poängen blev därför  14,12,19,7,8  slutsumma 60 poäng.

Men nu vet jag vad som klickar rejält: Markering på linje, det var svårt.  Stadgan, bra till sjätte markeringen. Station fem knallade hon så det visslade, eller rättare sagt hon gick på domarens ord....Något nytt att träna på, JA!!
Till hennes försvar måste jag säga att hon var trött här.  Hon kom inte ens in på visselpipan med en gång.  Kroppen orkar så mycket längre än kroppen efter ett löp. :)
Det var inte bara Pippi som blev trött den här dagen. Det var lite väl svåra stationer för nybörjaklass tycker jag. Men roliga.
Negativt för dagen var att det tog alldeles för lång tid. Vi åkte inte hem igen förrän kl var åtta på kvällen. Då först var prisutdelningen för Elit klart.

I går kväll körde vi långa markeringar hon knallade en gång och skötte sig jättebra.  Visserligen utan skott. Det hoppas jag kunna lägga in i kväll.  Rapport kommer...:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar