lördag 20 december 2014

Lördag den 20/12 2014

Idag började Vickan äntligen löpa.  Det hade jui och för sig inte varit helt om hon väntat till i morgon. Dagen till är hade Kennel Gilliam´s Gold sin julfest och tanken var ju at vi skulle varit med där. :(
Nåja istället fick vi superbra träning med alla hundarna. Vännen Yvonne gjorde entre mitt i rulltårtebaket och Rödbetskoket. Det blev en fika innan vi knallade ut alla tre och tränade hund efter följande koncept.

Pippi  startade med ett medellångt linjetag. Vilket hon inte klarade utan en massa hjälp. Det blir till att backa tillbaka med synliga linjetag.  Därefter gjorde Vickan samma sak. Vilket hon klarade utmärkt med lite stöttning. Ina och Uni fick göra ett sök och ta in var sin dummy. Därefter förflyttade vi oss och Pippi fick en riktigt svår markering. Kastaren och nedslaget var helt dolt. Men hon fixade det galant,.... förutom att hon Knallade!!!  Vi gjorde om markeringen och nu var jag mycket uppmärksam men hon var lika stadig som hon brukar vara igen. Även den markeringen klarade hon galant. Ina tog sin markering lika bra. Vickan fick en liknande markering och spikade den nästan. Därefter fick Uni sin. Hon tog sin utan problem hon också. Detta följdes upp av linjetag till Uni, Vickan, Ina och Pippi.
När vi vandrat hem igen dök Ina och Unis husse Jan-Ove upp tillsammans med dottern Emma. Två mycket lyckliga hundar mötte upp dem.  Lite fika och trevlig samvaro en stund innan det började frysa på ute och de begav sig hemåt alla tre.
En härlig dag med andra ord. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar